Om oss

Jag som är innehavare av Gyllengården Design heter Maria och jag tycker mycket om djur. Har haft kanin så långe jag kan minnas och familjen har utökats med både hund och katt. Är en kreativ person som har många ideér och jag tycker om att göra saker hela tiden. Jag tävlar i kaninhoppning och då är det alltid kul att ha snygga selar och koppel till sina kaniner. Våren 2015 fick jag tanken att göra egna. Först tänkte jag göra bara till mina egna kaniner men ryktet spred sig så nu gör jag selar och koppel till försäljning. Sommaren 2015 började jag även att göra halsband till både hund och katt. Tycker att det är väldigt roligt. Jag vill alltid hitta nya mönster och dekorer till selarna. Vi har så smått börja med kaninhinder vilket är otroligt roligt och något vi kommer att fortsätta att utveckla.

Mitt mål med mina varor är att de ska kännas speciella för just ditt husdjur.

Så här kan det se ut när vi åker ut på tävlingar med vår shop:

Nu har vi fått snygga jackor så att ni lätt ska kunna känna igen oss 🙂

 

Vill du komma i kontakt med mig angående produkter eller annat så hör av dig till:

maria@gyllengarden.se

_________________________________________________________________

Jag håller kurser i kaninhoppning så jag kan rekommendera min andra hemsida om du vill veta mer om kaninhoppning och när det är möjligt att komma och träna:

www.gyllengarden.se

Varmt välkomna till Gyllengården Design.