Köpvillkor

Köpvillkor för att handla hos gyllengardendesign.se: Priserna hos gyllengardendesign.se uppdateras löpande och är alltid aktuella. Alla varor säljs av en privatperson och ingen moms tillkommer för närvarande, då verksamheten är en hobby med liten omfattning.
Vi reserverar oss för felaktig information av teknisk eller mänsklig art. Är det något du undrar över, skicka ett email, så får du veta mer om jag kan svara.
I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive frakt som nu är 10:- inom Sverige (oavsett hur mycket du handlar) och 20:- till de Nordiska länderna. Vi använder mig huvudsakligen av Posten i dagsläget, men Schenker kan vara ett alternativ för tyngre objekt inom Sverige.

Betalningsvillkor: Du kan endast betala i förskott till Swish eller med Paypal Logga in och handla – gå till kassan och ”checka ut”, så får du betalningsinstruktioner i ett email som skickas till dig när du godkänt köpet. 
Är du intresserad av något går det alltid att bara skicka ett email till mig, så kan vi lösa det den vägen också.
För närvarande expedieras endast ordrar inom Sverige och till de Nordiska länderna.

Ångerrätt: Gyllengardendesign följer de lagar och föreskrifter som finns på området (distansavtalslagen). Din ångerrätt gäller under 14 dagar från det att du fått din vara levererad. Varorna skall vara i originalemballage i oskadat och oanvänt skick.
Alla returer föregås alltid av kontakt och överenskommelse med mig. Köparen bekostar returfrakten.

email för kontakt: maria(att)gyllengarden.se          (att) = @