Verkstad och inslagning

I verkstaden lagar vi er sele eller koppel. Ta kontakt med oss via mail om ditt ärende (maria@gyllengarden.se) , skicka produkten till oss OCH skicka även med ett frankerat kuvert med DIN adress på. I mailet får du veta vart produkten/produkterna ska skickas och hur mycket som ska betalas. Betalning sker via paypal eller swish. Vi gör ingen lagning innan det är betalt.

 

Vi lagar din sele. Ibland kan spännen gå upp alldeles för lätt. Detta är svårt för oss att ta reda på när vi köper in materialet. Har du köpt sele från oss så byter vi självklart spännen till ett billigare pris. Vi byter spännen på selar från andra tillverkare till ett högre pris.

  • Pris: Spännen från Gyllengården Design: 5kr/spänne.
  • Spännen från andra seltillverkare: 10kr/spänne.

Vill du byta ryggband pga att det är ”fel” färg, kaninen har lyckats tugga på det eller att glittret har lossnat? Vi byter rygg och magband (ej lyckotags).

  • Pris: 10kr/band

Ibland händer det att våra små godingar biter på kopplet så att det går helt av eller att det ”fransar” upp sig. Vi lagar ditt koppel. OBS! Vi lagar endast koppel i materialet paracord!

  • Pris: 10kr

___________________________________

Paketinslagning!

Har du köpt presenter eller julklappar av oss som du vill ha inslaget? Finns att lägga till i shoppen under kategorin ”Övrigt”.

Vi slår in med papper som tillhör ”säsongen” (ex jultema runt jul osv).

  • Pris: 5kr/paket.