Om oss

Jag som är innehavare av Gyllengården Design heter Maria och jag tycker mycket om djur. Har haft kanin så långe jag kan minnas och familjen har utökats med både hund och katt. Är en kreativ person som har många ideér och jag tycker om att göra saker hela tiden. Jag tävlar i kaninhoppning och då är det alltid kul att ha snygga selar och koppel till sina kaniner. Våren 2015 fick jag tanken att göra egna. Först tänkte jag göra bara till mina egna kaniner men ryktet spred sig så nu gör jag selar och koppel till försäljning.

Tycker att det är väldigt roligt att göra selar, koppel och driva företag. Jag vill alltid hitta nya mönster och dekorer till selarna. Firman har börjat göra hinder på både beställning och hinder som vi tar med till tävlingar och säljer.

Mitt mål med mina varor är att de ska kännas speciella för just ditt husdjur.

Så här kan det se ut när vi åker ut på tävlingar med vår shop:

Nu har vi fått snygga jackor så att ni lätt ska kunna känna igen oss 🙂

Vill du komma i kontakt med mig angående produkter eller annat så hör av dig till:

maria@gyllengarden.se

_________________________________________________________________

Jag har 15 egna kaniner som jag tävlar i kaninhoppning med. Tävlar för bästa klubben Bergslagens Kaninhoppare (BLKH). 2020 fick jag mitt gårdsnamn godkänt och är registrerat inom SKHRF och SKE, min uppfödning heter Gyllengårdens kaniner.

www.gyllengarden.se

____________________________________________

Varmt välkomna till Gyllengården Design.